Det er så hyggeligt at pynte op i banken, synes Bruno Jochumsen, der også udmærker sig ved at skrive julesange. Flere af dem har været på Dansktoppen.

Af 

Birgitte Aabo baa@finansforbundet.dk 

​Det selvsneede juletræ er importeret fra USA og uden sammenligning det mest markante stykke julepynt, der hygger op i Sydbanks filial i Grindsted. Men det får konkurrence af nisser i gynger, julemænd i lysende kaner og en bunke andet mere eller mindre traditionel julepynt.

"Nogle synes, jeg pynter lige lovlig meget op. Men jeg synes bare, det er hyggeligt," siger filialchef Bruno Jochumsen hen over mødebordet, der naturligvis står en juledekoration på. 

Hans juleglæde er kombineret med evnen til at spille keyboard og lyst til at skrive sange, og det har ført til flere julesange, der er endt på dansktoppen – og er blevet der lige så længe, som reglerne tillader.

"Jeg har altid skrevet festsange, så det lå ikke så fjernt med julesange. Den første lå på Dansktoppen helt til april. Sidste jul blev reglerne ændret, så der ikke måtte spilles julemusik så længe, men min anden julesang blev spillet samtlige tilladte uger."

Video og snemaskine

Filialchefen, der har fået hjælp af kapelmester Ronni Flyvbjerg Olesen til at arrangere og indspille sangene, har også fået fremstillet flere videoer med sangene, som kan findes på Youtube. 

Til musikvideoen fra sidste år 'Der er nisser overalt' (se den her) lejede han sågar en snemaskine for at skabe den rigtige stemning i september, da den blev indspillet. Et hit blandt hans børnebørn, der spiller de små nissebørn.

Seneste julesang fra Bruno Jochumsen, 'Det bedste ved jul', er indsunget af Tommy Thiel Rasmussen og Morten Husted. Hør den her.

Bruno Jochumsen har tænkt sig at fortsætte med at skrive julesange, det er ren hobby, men  Sangene er også udgivet på flere streamingtjenester under 'Brunos Bedste Julesange 2018' og han har oprettet en Facebookside under samme navn. 

Traditionen med at pynte godt og grundigt op i banken bliver der heller ikke pillet ved:

"1. søndag i december er her pyntet op. Da jeg begyndte for tyve år siden, samlede vi de ansatte og familier til en lille komsammen, men nu er det mest mig, der er interesseret i at julepynte. Det gør ikke noget, jeg gør det gerne selv."

Se videointerview med Bruno Jochumsen

Seneste kommentarer

30.11 | 09:45

Hej Inge
Tak for din søde besked. Og også tak for sms stemmer om lørdagen, der er jo hård konkurrence, så alle stemmer tæller.
Hils Bent og god jul til jer lige om lidt.
De bedste hilsner Bruno

30.11 | 09:35

Endnu en skøn skøn julesang fra dig Bruno 🎄❤️🎄
🤞og stemmer - det vil være SÅ velfortjent at du bliver på 1 pladsen 🙏

30.11 | 07:33

Den bliver for ever

25.11 | 12:49

Dejlig sang

Del siden